Om oss

Vi är ett ledande profilföretag i Sverige och har många års erfarenhet av branschen. Det ska vara kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå. Med över 10.000 profilprodukter i vår webbshop har vi ett av marknadens största sortiment. Vi har något för alla företag och alla tillfällen!

Sortimentet

På vår hemsida hittar du ett enormt sortiment av profilprodukter. Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer för att kunna tillhandahålla profilprodukter i alla prisklasser.

Din profil är viktig

Vi hjälper till med märkning av alla slag. Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt.

Service

Tack vare lång erfarenhet av branschen kan vi ge snabba och korrekta svar på dina frågor. Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss.

Övrigt Sortiment

I vår produktionsanläggning tillverkar vi även skyltar, banderoller, rollups, vepor mm. Vi tar även fram bildekor - allt från enkel loggning till helfoliering. Vi tillhandahåller trycksaker som affischer, broschyrer, visitkort mm.
Välkommen att besöka oss på Allén 61 i Västervik


Företaget

Bolagsnamn
Skeppsbron Reklam AB
Org.nummer
5568162951
E-postadress
pelle@skeppsbronreklam.se
Växel
0490 - 108 50
Nya öppettider pga korttidspermittering
Måndag - Fredag: 07-16.